sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Aurinkoinen arvonta

Aurinko pilkistelee pilvenhattaroiden lomasta ja taivas on sininen! En muista milloin viimeksi olisi aurinkoa näkynyt. Ihanaa ihanaa!

Aurinkoisen ilman kunniaksi päätin järjestää tämän blogin ensimmäisen arvonnan. Isi Isinen on paikallisen lastentarvikeliikkeen epävirallinen kanta-asiakas ja saimme viimeksi liikkeen omistajalta Starchildin suloiset nahkapohjatossut kaupan päälliseksi. Meidän tossupaljoudesta johtuen haluan arpoa nämä söpöliinit yhdelle lukijalleni.

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin alle perjantaihin 30.11.2012 mennessä. Kerro kommentissasi, mikä postaus on sinun mielestäsi kiinnostavin. Jos haluat perustella valintasi olen siitä hyvin iloinen.


Starchild nahkatossut - polka dot valkoinen koko 6-12 kk

Aurinkoista sunnuntaita!

31 kommenttia:

  1. No, mä olen ihan uusi lukija, joten en ole vielä montaa postausta lukenut, mutta postaus "olen söpö" on ainakin kiva. Ja siksi, koska hän on söpö! :D Ja nua tosstu myös. ;)

    VastaaPoista
  2. Oo mitkä töppöset, ihanat. Meiltä sellaiset vielä puuttuvat. "lapsuuteni joulu" postaus sai minutkin miettimään millaisia jouluja on tullut vietettyä ja millaisia jouluja haluan tyttäreni kokevan. Meillä on ensimmäinen joulu tytön kanssa.
    -joz

    VastaaPoista
  3. Olen uusi lukijasi ja kiinnostuin blogista heti. Luin kaikki postukasesi kerralla ja kiinnostavin teksti oli "lapsuuteni joulu". Se oli kauniisti kirjoitettu kauniista ja herkistä muistoista. Mielestäni joulu merkistee rauhaa ja rakkauttaa läheisten seurassa ja tekstisi luettua jäin miettimään tovin omia joulukokemuksia ja muistoja. Tossut ovat söpöt ja ne sopisivat parhaani ystävän kohta 6kk pikkuprinsessalle täydellisesti ;)

    Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Sini ja tervetuloa uudestaan! Kiitos kovasti kauniista kommentistasi :)

      Poista
  4. Voi mikä aurinkoikävä! Ei oo täällä vaan näkynyt:/ tottakai mäkin osallistun,ihana lahja jollekulle vaikkei meille käyttöön tulisikaan. Isänpäiväpostaus muidenmuassa on kivis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, mun suunpielet roikkuuu kohta lattiassa, jos ei kunnon aurinkopäivää tule. Nimittäin hyvä kunehdin postaamaan, niin aurinko häipyi.... Iso HUOH! Ja kyllä, nämä sopii hyvin jarruja tarvitsevalle vaikka tosiaan lahjaksi :)

      Poista
  5. Mäkin olen aivan uusi lukija ja ihastuin sun blogiin heti. Monet postaukset tuntuivat aivan siltä, että olisin voinut ne itsekin kirjoittaa (eh... siis JOS pitäisin blogia JA olisin hyvä kirjoittamaan). Meilläkin on pian yksivuotta täyttävä pikkuneiti, joten synttäripostausta jo kovasti odottelen. Vanhoista parhaiten mieleen jäi lapsuuden jouluista kertova kaunis postaus sekä paska mutsi -fiilikset. Tuttu tunne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kaisa miten iloiseksi tulin jee, kiitos! Lupaan synttäreiden valmistelupostauksen pian, tämä mamma on aivan täpinöissään jo :)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ihanat töpöt, meidän tyttö 4kk eli pian olisi käyttöä. "Lapsuuteni joulu" postaus sai minut miettimään omia jouluja ja sitä minkälaisen joulun haluan omalle tyttärelleni järjestää.
    -joz

    VastaaPoista
  8. arvonnassa mukana, ja erityisesti tuo joulu postaus jäi mieleen, aivan ihanasti kirjoitettu ja tuli omat lapsuusajan joulut mieleen, kunpa se joulu tulisi jo!! :) Muutenkin oikein mukava blogi jota on kiva lueskella!

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Ihanat tossut! Mahtavia postauksia blogissasi piisaa, mutta ekana mieleen tulee kun lokakuussa kerroit imetyksen lopettamisesta ja siihen liittyvistä tunteista ja tuntemuksista; sain postauksesta vertaistukea kun itse olin samassa tilanteessa :)
    -Aada-

    Muokkasin pois sun sähköpostin :) t. Chocolatelife

    VastaaPoista
  11. Lapsuuteni joulu oli kiva postaus ja `paska mutsi` sai nauramaan, vaikkei naurunasia varsinaisesti ollutkaan..
    arvonnassa mieluusti mukana.

    VastaaPoista
  12. Kyllä näille kommelluksille saa nauraa ja kai vähän pitääkin, olis muuten melko rankkaa tämä elämä :)

    VastaaPoista
  13. Osallistun arvontaan! Ja itsellä kun on sama projekti meneillään kuin postauksessasi kroppa takaisin-kiitos! niin se osui ja upposi aika hyvin! :)

    -Tuikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sinne on tässä urakka... mutta pienenä ennakkopaljastuksena kerron, että nyt on mennyt TODELLA hyvin ja aika vähällä tuskalla!!

      Poista
  14. Single espresso & simppelit kauralastut on mielestäni paras postaus, ihanat maukkaat kauralastut nam, monta kertaa olen tehnyt.

    VastaaPoista
  15. Vieläköhän kerkiän mukaan. Lapsuuteni joulu herätti muistelutuokion täälläkin : )

    VastaaPoista
  16. Mielestäni paras postauskertoi hurjassta tossujen testauksesta (http://chocolatelifeofmine.blogspot.fi/2012/11/pienen-hurjapaan-tossutesti.html) Hauskaa että testaajana on joskus lapsi xD

    Vinkkaisin muuten myös kosmetiikka-aiheisesta kilpailusta blogissani, käy(kää)hän osallistumassa!:

    http://evestemptations.blogspot.fi/2012/11/eves-temptations-1-v-synttari-kilpailu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eve kommentista, oli muuten hauska kirjoitus tehdäkin!

      Poista
  17. Osallistun mielelläni kilpailuun, jommallekummalle kummitytölle tulisivat käyttöön! Löysin blogisi Kideblogit Fb-sivuilta, eli olet uusi tuttavuus minulle:)

    VastaaPoista
  18. Kiva kun kävit ja toivottavasti tulet uudelleen :)

    VastaaPoista
  19. heippa!
    ihanat topposet pikkuiselleni!
    lapsuuteni joulu oli ihanasti kirjoitettu, oiiii ihanaa kun tulee joulu ja saa rakentaa oman ihanan lapsuuden joulun pikkuiselle!

    VastaaPoista
  20. Minunkin mielestä Hurjapään tossutesti on parhain. Samanlaisia testejä toivoisin lisää. Kohta voi ottaa joulukalenterit jemmasta, kuitenkin kaikki suklaat on syöty ennen seuraavaa päivää :)

    VastaaPoista
  21. Lapsuuteni joulu -kirjoitusta oli kiva lukea. Kirjoitan mukavan sujuvasti ja humoristisesti.

    VastaaPoista