lauantai 24. marraskuuta 2012

Ode to onesie - Mini Rodini meets Popupshop

Muksiksen vaatemaku on luonnollisesti vielä tässä vaiheessa melko kehittymätön. Äidin lastenvaatemaku sen sijaan on hyvää vauhtia kehittymässä. Taakse jäänyttä elämää ovat pikkusievät vaaleanpunaiset asukokonaisuudet. Tilalle ovat tulleet hauskat ja lapsekkaat vaatteet. Rakastan vaatteita, joisaa on joku juttu. Hassu printti tai vaateen malli. Tärkein vaatimus on kuitenkin luonnollisesti käytännöllisyys. Lapsen täytyy pystyä liikkumaan, tuntemaan olonsa mukavaksi ja pitää lapsi lämpimänä.Vaate ei myöskään saa lörpähtää tai venähtää muodottomaksi ensimmäisessä käytössä.

Meidän lempimerkit ovat alkaneet valikoitua kokemuksen kautta. Mini Rodini ja Popupshop ovat ainakin tähän mennessä täyttäneet edellä mainitut vaatimukset. Kummaltakin merkiltä löytyy myös useitakin malleja ja kuoseja meidän yhdestä suosikkivaatteesta, joka on onesie eli jumppis eli haalari.

Ensi alkuu ihastuin vaatteen ulkonäköön. Vaatteen käytännöllisyys vähän mietitytti ja niinpä ensimmäinen hankinta oli käytetty, mutta hyväkuntoinen Mini Rodinin perushaalari. Haalari ylitti odotukset niin söpöydessään, kuin käytännöllisyydessään. Ei vilku napa kovemmassakaan menossa! Keväällä ja syksyllä meillä käytettiin haalaria niin vaunuissa, kuin kauppareissuillakin. Tuli meille siis jäädäkseen.

Kuvien haalareista Mini Rodinit eli pinkki ja raidallinen ovat jo löytäneet uudet kodit ja Popupshopin baggyhaalari odottelee ensi kevättä. Meidän tämän hetkinen haalari on Mini Rodinin musta frillahaalari, josta lupaan kuvan mahdollisimman pian (jos se aurinko nyt ikinä enää näyttäytyy). Se on minun lemppari!
 Oletteko sinä jo haalareihin hurahtanut? Rentouttavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti