lauantai 3. marraskuuta 2012

Meidän naisväen päällysvaatteet - talvi


Lämpötilan laskiessa nollan tuntumaan ja siitä alaspäin pukeudun minä Henry Lloyd parkaan. Takissa on karvavuori ja se on todella lämmin. Ihan mun suosikkitakki! Tämä takki muuten on minulla päällä tuossa ensilumi postauksessa.
Muksikselle puen tämän aivan ihastuttavan Mini A Turen Fianna-haalarin. Fianna on kevyttoppaa ja mielestäni riittää rattaisiin normaalin sisävaateuksen kanssa (meillä boy ja sukkahousut) noin -5 asteeseen. Sen kylmemmällä säällä on alle laitettava villakerrasto. Tämä haalari on ollut täydellinen vaunupuku! Hihat on käännettävät ja pukuun kuuluu toppatossut, jotka saa napeilla kiinni. Puku aukeaa ihan alas asti ja on väljän mallinen, joten se on todella helppo pukea. Isoimmat plussat tulevat puvun valtavasta pehmoisesta hupusta ja narukiinnityksestä. Puvun saa aivan vauvan leukaan asti kiinni ilman inhottavia ihoon porautuvia vetoketjuja. Hupun voi rullata haluamallaan tavalla pienen pään suojaksi. Ostaisin tämän puvun ehdottomasti pienelle talvivauvalle. Love!
Kunnon pakkasille ja hiekkalaatikkoulkoiluun on kaapissa varattuna Canada Goosen klassikko expedition parka. Joko arvaat, mikä on lempivärini? Tätä takkia käyttäisin kesälläkin, on niin ihana!


Muksikselle sorruin ostamaan Mini Rodinin pandatoppahaalarin. Ehkä söpöin haalari maailmassa ja myös teknisten ominaisuuksien pitäisi olla hyvät. Tämän olen visionut käyttöön rattaisiin kovilla pakkasilla ja lumileikkeihin jo vähän lauhemmalla kelillä. 
Ja viimeisenä pieni kurkistus pukuun, jonka hankki ISI! Niin uskomattoman ihana, mutta vielä tälle talvelle liian iso.


Saa nähdä, mikä on raportti keväällä, mitä luulette, onko riittävästi haalaria vai olenko ohittanut jonkun oleellisen?

4 kommenttia:

 1. Makeita! Etenkin tuo panda ja onko tuo viimeinen Canada Goose? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tykkään itse kanssa erityisesti pandasta! Ja onhan se, pahoittelen tuota rakeista kuvaa, en ymmärrä miksi se on tuollainen. Se on vasta ensi talveksi jajos tänne ei tule kylmä talvi niin joudun muuttamaan Alaskaan, se on NIIIN ihana! Ja varmasti saa ihan oman postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe! :) Toivotaan siis kylmää talvea 2013-2014! Koska siinähän tapauksessa myös meidän olisi _PAKKO_ ostaa sellainen? :D Eikö?

   Poista