tiistai 13. marraskuuta 2012

Isänpäivä Raumalla

Viikonloppuna oli meidän perheen ensimmäinen isänpäivä. Mietin ja pohdin, mitä hankkia lahjaksi miehelle, jolla on kräsää ja rompetta kaapit pullollaan. Yksi asia, mitä hänellä on rajoitetusti, on perheaika. Niinpä päätin, että lähdemme viettämään isänpäivää lauantaina Raumalle kolmistaan. Isi Isinen valitsi Muksikselle vaatteet. Vaatteista muuten huomaan ajan kulumisen todella konkreettisesti. Paita ja neuletakki ovat vilahtaneet täällä aikaisemminkin ja ovat nyt sopivat.


Sää oli pilvinen ja todella kylmä. Ihan ensiksi me suunnattiin lounaalle. Ystävämme suosituksesta menimme Pizzeria Rivieraan ja ei turhaan! Liioittelematta paras pizza todella pitkään aikaan ja todella ystävällinen palvelu ja kotoisa fiilis.


Lounaan jälkeen kuljeskeltiin pitkin vanhaa kaupunkia. Siellä on tosi kaunista! Ja ihania pieniä putiikkeja. Harmittavasti liikkeisiin on hankala päästä rattailla ja ne ovat pieniä, joten tällä kertaa lähinnä piipahdettiin vuoron perään kiinnostavissa liikkeissä. Mainitsemisen arvoisia mielestäni ainakin Store, joka myy laatumerkkejä naisille ja miehille sekä upea Busstop Clothing, mistä löytyy lapsille muun muassa Mini Rodinia, Bobo Chosea ja Aarrekidiä ja aikuisille Minna Parikkaa ja aivan upeita sisustustavaroita (ja paljon paljon muuta). Harmillisesti täsä vaiheessa Isi Isisen sormet olivat kohmeessa, enkä raaskinut isänpäivänä jäädä liikkeeseen pitkäksi aikaa ihastelemaan. Tänne on päästävä uudestaan, ehkä jouluostoksille?
Päiväretken lopuksi oli saatava kahvia ja kakkua. Kuulemma Rauman the kahvila on Café Sali ja tämäkään vinkki ei pettänyt. Hurmaava tunnelma ja hyvää kahvia ja kakkua.


Päivä oli ihana ja poistuminen kotiympyröistä ja tutuilta kulmilta teki todella hyvää. Ja kiitos Isi Isinen kun olet maailman suloisin ja ihanin isi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti