maanantai 19. marraskuuta 2012

Kroppa takaisin kiitos! - Follow up-

Muistatteko, kun joitakin kuukausia sitten ilmoitin ottavani kroppani takaisin. Lupasin raportoida miten projekti sujuu. Rauhallisella tahdilla, nyt olisi ihanteellisessa tahdissa lähtenyt noin neljä kiloa. Eli kokonainen vaatekoko, vau! Kuulostaa hyvältä vai mitä?Noh, häpeäkseni joudun tunnustamaan, että tilanne on aivan sama, kuin tuota uhmakasta postausta kirjoittaessa. Projekti lähti liikkeelle erittäin hyvin. Sain elvytettyä jumpalla käymistä ja jopa aloiteltua juoksemisharrastusta. Ruokavalio parani hieman, mutta ei merkittävästi. Suunta oli kuitenkin oikein hyvä. Sitten tapahtui jotain. Tai itseasiassa tapahtui kaksi asiaa. Ensinnäkin imetys vähentyi merkittävästi ja loppuikin noin kuukausi sitten kokonaan. Toiseksi tuli syksy. Ensimmäinen tekijä romahdutti aineenvaihduntani ja toinen tekijä lopetti hyvin alkaneen maratoonarin urani. Edellä mainittujen päälle tai/ja mainituista syistä iski minuun myös aivan uskomaton väsymys. Yöt olivat edelleen rikkonaisia, tissistä siirryttiin pulloon ja hampaitakin oli tulossa, pimeys, harmaus, sade, seliseliseli...


Yöt ovat meillä parantuneet merkittävästi. Me nimittäin lopetettiin yösyötöt kokonanaan (niin iso jippiii-huuto) ja pahin väsymys alkaa olla selätetty. Viikko sitten päätin ihan oikeasti, että nyt on tultava muutos. Olo omassa nahassa alkoi olemaan niin inhottava, että se alkoi vaikuttaa jo päivittäiseen mielialaan. Ystäväni on personal trainer ja hänen laatimallaan ruokavaliolla olen nyt ollut viikon. Ruokavalio on vähähiilihydraattinen, mutta ei ole karppausta. Sen teho perustuu alhaiseen kalorimäärään ja tuloksia pitäisi tulla nopeasti. Luonteenlaatuni vaatii nopeita tuloksia, muuten into lopahtaa. Nyt viikon jälkeen vaaka näytti yhden kilon vähemmän.

Aion vakaasti jatkaa tällä ruokavaliolla vielä seuravat neljä viikkoa ja tarkoitus olisi myös lisätä liikuntaa. Meillä on miehen työpaikn pikkujoulut joulukuun alkupuolella ja vakaa aikomukseni on, että tässä blogissa nähdään silloin uudemman kerran tämä asu, mutta minun päällä. Olkoon jo viikon kaapissa avaamattomana lojunut triplasuklaakeksipaketti tästä todisteena!Toivottavaa minulle tsemppiä ja kovasti tsemppiä myös sinulle, jos painiskelet paremman olotilan ja terveellisemmän elämän aloittamisen kanssa!

Kaksi ylintä kuvaa lainattu Mr. Google. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti