lauantai 15. joulukuuta 2012

Mutsi pikkujouluissa - nahkaa ja niittejä

Olen kahdessa kroppa takaisin-postauksessa klik ja klik vaahdonnut asukuvista tai paremminkin siitä, miksi niitä ei ole. Viimeisimmässä kerroin aloittaneeni ruokavalion ja lupasin kertoa tuloksista viimeistään nyt. Edistystä on tapahtunut, vaikkakin vielä on matkaa tavoitteeseen ja erityisesti matkaa on tuon valkoisen löllön muokkaamisessa lihakseksi. Tuo toinen kuva ei ole kynsilakkaesittely vaan etuallien peittely-yritys... Sen verran edistystä on kuitenkin tapahtunut, että pian näette tämän blogin ensimmäiset asukuvat. Tältä näyttää ihan autenttinen päälle kolmekymppinen kotimutsi pikkujouluklennigissä! Ja nyt vielä varoituksen sana, aivan au natural, sans photoshop... ;)



























Viikonloppuna oli siis pikkujoulut ja pääsimme ihan kahdestaan tuulettumaan. Siskoni perheineen tulivat vierailulle ja jäivät Muksiksen hoitajiksi, kun me olimme ensimmäistä kertaa koko yön poissa. Tämä nössöäiti kyllä jännitti koko aamun ja hyvä ettei itku turahtanut, kun taksi tuli. Kampaajan penkissä yritin vielä keksiä jonkun hyvä tekosyyn palata kotiin. Isi Isinen joutui piipahtaman töissä ennen juhlallisuuksia ja suunnistin meille varattuun saunalliseen sviittiin itsekseni. Hotellille päästyäni alkoi yllättäen kummallinen vapauden tunne vallata. Kietouduin ihanaan isoon kylpytakkiin ja heittäydyin sängylle siemailemaan kuohuviiniä.








Kuten kuvasta näkyy, aika oli pysähtyä! Ah sitä hiljaisuutta ja rauhaa! Ja kuinka ollakkaan kiire meinasi taas yllättää. Tässä vielä kerran illan asu käkkäröineen. Jakku nahkasomisteilla on Cubuksesta, mekko on Kaffe, kengät Christian Louboutin Spike Pigalle ja laukku LV Eva clutch. Ulkokengät (joo-o olen niin vanha, että raahaan vaihtokenkiä pussukassa) ovat viimeisin löytö. Nappasin puoleen hintaan Stella McCarteneyn superihanat Masai saappaat Tukholmassa sijaitsevan Savannah's nettikaupasta. Ihana kauppa, nopea toimitus kotiovelle ja vieläpä ilmaiseksi.








Ja viimeinen otos ennen lähtöä. Kenkäpussukkana mikäs muu, kuin Sophie-kassi. Ei ehkä paras lisäämään katu-uskottavuutta ravintolan jonossa...



Loppuilta vierähti kameravapaasti ja kyllä oli hauskaa! Pää ja päkiät olivat kipeinä vielä viikollakin. Ihan paras ratkaisu oli ottaa hotellihuone. Nukuttiin kymmeneen ja nautiskeltiin hotellin ihana aamiainen. Ja sitten kovaa kyytiä kotiin halimaan pikkukultaa, kyllä oli ikävä!

8 kommenttia:

  1. Upea ja tyylikäs mutsi! Aika kadehdittavat etkot,ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen :) Ei ollut kaukana, etten jäänyt sinne koko illaksi...

      Poista
  2. Heippa, saisinko lainata kuvaasi Sophie-kassi -galleriaani? Lähde mainiten ja linkaten toki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei, tulin tänne vastaamaan tarkemmin, että kyllä vain. Meikäläisen käsialaa on tuo kassin kirahvikuvitus. :)

      Gallerian löydät täältä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402420499823541.98156.203498686382391&type=3

      Poista
    2. Ihana kassi vau vau ja vau!! Ja hauska galleria! Ihan on kunnia olla osa :)

      Poista
  3. Ihanan näköinen mami!;) <3

    VastaaPoista