sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tulkoon joulu

Saavuttiin eilen pääkaupunkiseudulle joulun viettoon. Aamu valkeni ihanan aurinkoisena. Meri on umpijäässä ja aamukahvin lomassa seurailimme ulkoilijoita suksineen ja pulkkineen. Muksiksella nousi eilen illalla kuume, joten meidän pulkkailut siirtyivät toiseen aurinkoiseen päivään. Lunta täällä pääkaupunkiseudulla on paljon! 

Aamupäivällä mummi tuli hoitamaan Muksista ja me lähdettiin hakemaan muutamia viime hetken lahjoja. Helsingin Stockmann oli tupaten täynnä ihmisiä. Oli kuitenkin niin helppoa olla liikenteessä ihan kahdestaan, että minua ei haitannut. Kosmetiikkaosastolla kuoron kajauttama Tulkoon joulu sai tämän mamman vähän herkistymäänkin ostosten lomassa. Kaikki saatiin ja nyt ei tarvitse enää kaupoissa juosta, ihanaa!


Iltapäivällä piipahdettiin ystävien luona joulun odottajaisissa. Olipa ihana pitkästä aikaa nähdä ystäviä lapsineen. Tarjolla oli hirvestä, lampaasta ja possusta itse tehtyä tuoremakkaraa. Kyllä oli hyvää! Illan hämärissä avattiin punaviinipullo ja paketoitiin lahjat yhdessä Isi Isisen kanssa.

Nyt on lahjat paketissa ja jouluruoat kaapissa. Kuten kuvista näkyy, ovat ne taattua Instagram-tasoa. Jätin ihan tarkoituksella kameran siirtopiuhan toiseen kotiin. Nyt on nimittäin aika ottaa pieni jouluhengästys blogista. Palataan asiaan viimeistään välipäivinä!

Rauhallista joulua mussukat, nauttikaa rakkaistanne!

2 kommenttia: