maanantai 17. joulukuuta 2012

Sirkus tuli kaupunkiin

Eilen vietettiin Muksiksen 1-vuotissynttäreitä täällä Satakunnassa. Kuten ehkä muistatte, teemaksi muotoutui synttärimekon inspiroimana sirkus. Menu oli simppeli ja ihan tarkoituksella leipomista oli melko vähän, vain kakku ja cookie popsit. Vierasmäärä oli kuitenkin sen verran iso, että hommaa kyllä riitti. Onneksi supertehokas ystäväni ehti loppumetreillä apuun ja kaikki saatiin ajoissa valmiiksi. Lopputulos oli kyllä hieno, ainakin minusta! Olen tosi ylpeä rähmäkäpälä itsestäni.


Taustakankaan löytäminen oli yllättävän haastavaa. Visiona oli klassinen sirkustausta eli punavalkoraidalinen kangas. Kolusin kaikki kaupungin kaupat ja lähimmäksi osui Hemtexin lakana. Se sai kelvata ja saatiinpa samalla uudet pussilakanatkin. Pauli serkun pallot eli blogipallot olivat lainassa ystävältä ja nyt on myönnettävä, että rakastuin. Ihan pakko saada meillekin. Englannista tilatut tikkarit olivat lapsivieraiden ehdoton suosikki tarjottavista.  


Yksi pieni kynttilä paloi kakussa ja Muksis sai sen tietysti äidin avustuksella yhdellä puhalluksella sammuksiin. Päivänsankari olisi kyllä mielummin kiivennyt pöydälle kävelemään, kuin kökötellyt sylissä puhaltelemassa kynttilää sammuksiin.Sitten vähän sirkusleikkejä ja riehumista. Kaikista vieraista otettiin kuva merirosvona tai harlekiinina. Alla mallina toimii joulusukan söpö peuravasa. Kuvista tuli ihan mielettömän hauskoja. Lahjat avattiin isompien lasten avustuksella ja niitä oli aivan mieletön kasa. Ja aivan ihania olikin!"Löytyisköhän mulle vielä jotain herkkua täältä?"


Oli aivan ihanat juhlat! Kuvia selaillessa minut valtasi ihan mieletön onnellisuuden tunne. Meillä on kyllä niin uskomattoman upeita ystäviä, että sanat ei riitä. Kiitos teille kaikille ihanille, kun olette elämässämme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti