torstai 27. joulukuuta 2012

Nimikointivinkkejä silityskammoisille

Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä Ikast Etiket nimisen nettikaupan kanssa. Yritys toimittaa muun muassa nimikointituotteita. Minä olen mieltänyt nimikointituotteet joko ommeltaviksi tai silitettäviksi lappusiksi. Olen surkea ompelija ja silittäjä ja välttyäkseni suuremmilta vahingoilta valitsin käyttööni stickins-nimilaput ja nimileimasimen. Tuotevalikoima oli yllättävän laaja. Valikoimasta löytyy muun muassa perinteisiä silitettäviä, siirtokuvia ja tarroja. Itselle sopivan tuotteen löytäminen oli helppoa, kunkin tuotteet kuvakset ja soveltuvuudet oli helposti löydettävissä. Tilaaminen sujui ongelmitta ja toimitusaika oli muutama viikko.Stickins-nimilappujen luvataan soveltuvan kaikille 40 asteessa tai alle pestäville kankaille sekä myöskin esimerkiksi astioiden nimikoimiseen. Stickins-nimilappujen kerrotaan pysyvän parhaiten tasaisella kankaalla ja pesulapussa. Valitsin koevaatteiksi bodyn ja legginssit.Stickins-nimilappujen asettaminen sujui helpposti ja nopeasti. Lappu liimautui varsin jämäkän oloisesti varsinkin leggareiden lappuun. Bodyyn kiinnittämäni nimilappu tosin irtosi pesussa jostain syystä.  Leggareissa oleva tuli pesusta täysin aikaisempaa vastaavana. Heitin leggarit vielä kuivuriin ja nimilappu kesti myös rumpukuivauksen.


Toinen minua kiinnostava tuote on nimileimasin. Leimasimen kerrotaan soveltuvan kaikkiin imukykyisiin kankaisiin ja kestävän jopa 90 asteen pesua. Leimaamisurakka ei ala kovinkaan lupaavasti, kun kovamuovinen pakkaus ei suostu aukeamaan. Päädyin leikkaamaan paketin saksilla puoliksi, mikä osoittautuu virheeksi. Silvoin samalla käyttöohjeet ja tummille vaatteille tarkoitetun valkoisen taustan. Seuraava haaste oli minimaalisten kirjainten poimiminen alustalta ja asetteleminen leimasimelle muovisilla pinseteillä. Tämä oli päin vastoin kuin ennakoin, todella helppoa. Teksti kannattaa sijoittaa mahdollisimman keskelle leimasinta, muutoin tekstin tarkkaa paikkaa vaatteessa on vaikea arvioida. 
Leimasin käyttäminen oli kaikinpuolin helppoa ja sisäinen 5-vuotiaani innostui niin, että olisin voinut leimailla enemmänkin. Muste kuultaa läpi ohuesta valkoisesta kankaasta, mutta sukkahousuista ei näkynyt ollenkaan. Tämän ongelman voi ratkaista leimaamalla pesulappuun tai käyttämällä tummille vaatteille tarkoitettua pohjaa. 
Nimileimasin on minun nimikointituotteeni. Pidän siitä, että yhdellä tuoteella pystyy nimikoimaan usean lapsen kaikki vaatteet ja vaikka kirjojakin. Käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Jos muuttaisin nimileimasimessa jotain, niin toivoisin eri värisiä musteita sekä lisää kuvioita. Nyt valikoimassa oli vain tähti. Sanoisin, että hintansa väärti. Muste riittää noin 1000 leimauskertaan, joten yhdelle leimaukselle hintaa tulee noin 0,029 euroa. Ikioman leimasimen pääset tilaamaan Ikast Etiketin sivulta! 

*Tämä kirjoitus on sponsoroitu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti