lauantai 8. joulukuuta 2012

Amazing amppari

Meidän kotona vallitsee lelutulva. Pidän eniten puisista leluista. Tämän postauksen keinuhevonen ei vielä ole saavuttanut suurta suosiota, Jukka-laatikko sen sijaan on kovaa huutoa. Muksiksen isovanhemmat kysyivät vinkkiä syntymäpäivälahjasi ja syötävän suloinen wheely bug tuli heti mieleen. Tämä ei siis ole kokonaan puuta, mutta ei kuitenkaan mikään riemunkirjava muovipalikka. Ja kyllä tämä amppari pamppari sitten onkin hauska!

Sitä voi taluttaa....

Sen päälle voi kiivetä....
sitä voi työntää...
sitä voi paiskoa....
ja mitkäs nämä oikein ovat?
Kertakaikkisen ihana lelu! Wheely bugeja on erilaisia ja erikokoisia. Muksiksen amppari on S kokoa, eikä voisi olla yhtään isompi. Varoituksen sana, tällä pääsee kovaa :)

Tilasin örkkisen Kaikki mitä olen blogista lukemia ohjeita noudattaen amazon.uk.com kaupasta. Voin kyllä suositella, helppoa ja osan tuotteista saa tilattua ilmaisella kotiinkuljetuksella. Tuotevalikoima on ihan uskomaton. Ei hassumpi joululahja ja vielä ehtii ehkä juuri saada ilmaisella kuljetuksella.


2 kommenttia:

  1. Hei toi on ihana! Näin tollasen jossain lehdessä aikoinaan ja ajattelin heti että pitää hankkia bug kun poika vähän kasvaa. Näkemäni yksilö taisi tosin olla leppäkerttu (?) Kiitos kun muistutit tästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole! Voi se leppis on myös niin liikkis. Pohdittiin pitkään näiden kahden välillä. Ehkä se seuraava koko sitten leppiksenä :)

      Poista