maanantai 25. kesäkuuta 2012

Travelingbaby - Kreeta

Rantalomalle puolivuotiaan kanssa, onko mitään mieltä? Istua helteellä hotellihuoneessa tai parvekkeella, kun vauva nukkuu päikkäreitä? Pakata vauva ja puoliomaisuutta vain, jotta pääsee rannalle tai altaalle hetkiseksi, kunnes taas pitää lähteä päikkäreille tai etsimään lounaspaikkaa?

Nämä kysymykset risteilivät mielessäni, kun ryhdyin etsimään meille kohdetta kesäkuun reissuksi. Olemme matkustaneet kohtuullisen paljon, mutta matkailu vauvan kanssa asettaa kohteelle uusia vaatimuksia. Päädyimme valitsemaan Kreetan Geranissa sijaitsevan Atlantica Creta Paradisen Finnmatkoilta. Valitsimme kohteen, koska hotellissa on all inclusive-mahdollisuus ja lisäksi huonetyypiksi on mahdollista valita maaterassilla varustetun huoneen, josta on suora yhteys uima-altaaseen. Kuinkas sitten kävikään?
Päivät sujuivat loistavasti omalla altaalla. Muksis viihtyi omalla leikkimatolla terassilla suojassa polttavalta auringolta. Päiväunia ei ollut toivoakaan nukkua ulkona rattaissa lämpöasteiden ollessa varjossa yli 30. Uni maittoi ilmastoidussa huoneessa ja äiti ja isi nautiskeli auringosta itkuhälyttimen avustuksella.

Vauva nukkumassa, iltauinnille?
Hotelli on todella siisti ja huoliteltu. Ruoka on tuoretta ja vaihtelevaa. Kaikki toimi kertakaikkiaan hienosti. Huonetyypin ansiosta vaipat, vaihtovaatteet ja muut tavarat olivat aina tarpeen tullen käsillä. Loppusilaus sujuvalle lomailulle oli lähtöselvitys koneeseen. Se onnistui nimittäin hotellissamme ja vielä sattumalta lähes meidän huoneen oven edessä. Kyllä oli kätevää!

Valinta osui täysin nappiin, en voi muuta sanoa kuin täydellistä! Ja sitten vaan seuraavaa lomaa suunnittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti