lauantai 30. kesäkuuta 2012

Projekti mutsille vaatetta - kengät

Shoppailu (itselle) on ollut jäissä nyt jo melkoisen pitkään. Raskausaikana tuli hankittua muutama pakollinen äitiysvaate ja siinä se oikeastaan on ollut. Kroppa ei ihan vielä ole muodoltaan entinen (jos nyt koskaan enää tulee ihan sama olemaankaan) joten poltetta sovituskoppeihin ei ole ollut.

Olen havainnut kiusallisen vaivan melko mittavassa vaatekaapissani; löytyy kyllä juhlavaatetta ihan mihin juhlaan tahansa, kuin myös bilevaatetta kinkeriin kuin kinkeriin, löytyy jakkupukuja mihin tahansa työtarpeeseen, löytyy sporttivermeitä kohtuu moneen lajiin, löytyy maailman virttyneimmät ja karseimmat väärän kokoiset kotilökärit. Se, mitä ei löydy, on normaalien ihmiset arkivaatteet. Niitä ei vaan ole. Aikaisemmassa elämässä olin töissä aina jakkupuvussa ja kotona niissä kotilökäreissä ja kotoa poistuin pääsäänöisesti joko juhliin, bilettämään tai sporttaamaan. Nyt kuulosti niin loistokkaalta, että pakko selventää, olin siis todella paljon töissä...Garderoobini on niin eri planeetalta, kuin tämän hetken tarve, että näyttäisin lähinnä kylähullulta vanhoissa arkivaatteissani vaunuja työnnellessäni. Projekti vaatetta mutsille on julistettu alkaneeksi. Ja mikä olisikaan parempi ajankohta aloittaa, kuin alet!

Kengät

Kenkäaddikti aloittaa tietenkin tärkeimmästä eli kengistä. Olen korkokenkänainen. Minulla on aina aina ja aina korot. Tai siis korjataanpa, että oli... Vauvaa kanniskellessa voi 14 cm koroilla varustetut designeravokkaat unohtaa. Siispä luottoliikkeeseeni Kenkäfriikkiin. Kenkäfriikistä saa aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja tietysti ihania kenkiä. Yrjönkadun liikkeessä on aika-ajoin poistoseinä, josta voi tehdä edullisia löytöjä myös alekauden ulkopuolella.

Kenkäfriikki ei pettänyt tälläkään kertaa. Ballerinoja (itsensä jalassa) inhoavalle löytyi kuin löytykin Pedro Garcian satiinibaltsut pienellä piilokorolla. Ihan vielä ei päästy käytännöllisyysaste-hiekkalaatikko tasolle, mutta pienin askelin....Aurinkoista huomenta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti